Antena Căutare

Aurelian Temișan și Florin Ristei, moment emoționant dedicat lui Aurelian Andreescu!

„Te cunosc de undeva” a debutat cu un moment emoționant: juratul Aurelian Temișan și Florin Ristei au interpretat mai multe frânturi de melodii de-ale regretatului Aurelian Andreescu.

„Te cunosc de undeva” a debutat cu un moment emoționant: juratul Aurelian Temișan și Florin Ristei (împreună cu brandul FreeStay) au interpretat mai multe frânturi de melodii de-ale regretatului Aurelian Andreescu.

De la „Copacul”, la „Oameni” și „Tu ești primăvara mea”, toate au răsunat pe scena ”Te cunosc de undeva”. Un colaj de șlagăre emoționant, prin care cei doi au reinventat șlagărele unei întregi generații.

Ozana Barabancea a fost de-a dreptul emoționată, mai ales că a văzut pe scenă doi artiști diferiți care au reușit să confere un vibe extraordinar unor piese nemuritoare.

Așa sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am luat multe medicamente pentru a mă pune pe picioare!" Paula Chirilă, atac de panică în lift, la “Te cunosc... Andreea Bălan o jurizează pe Andreea Bălan! Nu, nu e greșeală! Pe scena „Te cunosc de undeva” totul e posibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x