Antena Căutare

„Aici trebuie să suferi! Aici trebuie să te târăști”! Ce sacrificii a făcut Andrei Ștefănescu să semene cu Andreea Bălan!

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor transforma în Andreea Bălan și Cortes și vor cânta hitul “Uită-mă”.

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor transforma în Andreea Bălan și Cortes și vor cânta hitul “Uită-mă”.

“Pe lângă presiunea mare că Andreea Bălan este în juriu, am mai avut parte și de presiunea ei, la propriu. În sensul că, din dorința ei ca totul să iasă foarte bine, îmi dădea tot timpul sfaturi: “Vezi că aici tu trebuie să suferi”, “Vezi că aici trebuie să te târăști” etc. A fost foarte drăguță, mi-a adus chiar vesta ei, ca să o port pe scenă”, povestește Andrei.

Ce sacrificii a făcut Andrei Ștefănescu pentru acest rol spune chiar el: “M-am epilat pe piept, mâini și picioare, ca să arăt frumos. Dar cel mai greu mi-a fost să port unghiile acelea lungi. Nu m-am putut duce toată ziua la toaletă din cauza lor”, mai spune el.

Cum a apreciat Andreea Bălan transformarea realizată de Andrei și Liviu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Carla's Dreams, pentru prima dată pe scena "Te cunosc de undeva!"... "Am luat multe medicamente pentru a mă pune pe picioare!" Paula Chirilă, atac de panică în lift, la “Te cunosc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x