Antena Căutare

Daniel Max Dragomir îl aduce pe scenă pe regretatul Ion Dolănescu: ”Tata nu știe dacă o să mă descurc. Nu doarme noaptea!”

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă în Ion Dolănescu și spune că are foarte mari emoții pentru acest rol. La randul sau, tatăl lui Max așteaptă cu nerăbdare și emoție transformarea fiului de sâmbăta aceasta.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă în Ion Dolănescu și spune că are foarte mari emoții pentru acest rol.

La randul sau, tatăl lui Max așteaptă cu nerăbdare și emoție transformarea fiului de sâmbăta aceasta.

Tata este super stresat. A cântat foarte mult timp muzică populară și nu știe dacă o să mă descurc. Se frământă foarte tare din cauza asta. La nici un artist până la Dolănescu nu m-a întrebat dacă o sa mă descurc. Cred că nu doarme noaptea din cauza asta, spune Max.

Cum vor aprecia jurații transformarea lui Daniel Max Dragomir în Ion Dolănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

„Romania nu-i jucaria ta"! Alex Vasilache cânta cu fetița lui CRBL, la ”Te cunosc de undeva!”, într-un spectacol de... Va fi show total! Smiley, Diana Ross și Michael Jackson, Ion Dolănescu, Nicu Constantin și Amy Winehouse, la “Te cunosc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x