Antena Căutare

Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat „Once upon a December” - VIDEO

Diana Matei a prezentat un moment de poveste emoționant în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat celebra melodie „Once upon a December”.

Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat „Once upon a December” - VIDEO
Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”.

Prin momentul prezentat de ea, finalista Diana Matei i-a invitat pe toți într-un palat de iarnă rusesc, acolo unde prințesa Anastasia retrăiește strălucirea și gloria familiei sale pierdute.

Nu a fost o transformare ușoară, după cum a recunoscut chiar Diana Matei, care, de altfel, a fost amenințată de Ozana Barabancea la repetiții. „Te tund!”, i-a spus jurata, ca să o motiveze să facă totul perfect.

„A fost foarte greu, pentru că piesa asta este iconică și toată lumea se aștepta să audă coloana aceea sonoră! Nu e ușor să fii prințesă!”, a spus Diana Matei.

Andreea Bălan, îndrăgostită de melodia „Once upon a December”, a spus că momentul Dianei Matei a fost exact ca în filmul animat „Anastasia”.

„La nunta mea am vrut neaparat ca valsul să fie exact ca în desenul animat! Am văzut aici momentul din desenul animat! A fost atât de emoționant și atât de frumos! Ai transmis! Atât de sensibilă ai fost! Cred că orice femeie, la orice vârstă, își dorește să fie o prințesă, așa cum ai fost tu în această seară”, a spus Andreea Bălan.

Imediat după ce a văzut momentul, Ozana Barabancea i-a declarat Dianei Matei: „Eu una recunosc că te iubesc!”.

„Uneori, cuvintele murdăresc!”, s-a rezumat la a spune Aurelian Temișan.

Și Liviu Vârciu a încercat să jurizeze… „Elevat”! Și încercarea moarte n-are, nu? „Să știi că ai făcut bine că nu mi-ai dat cuvântul”, i-a spus apoi lui Cosmin Seleși, după ce l-a admonestat că nu l-a invitat să își spună părerea.

Ada și Cornel Palade au cântat colinde românești, ce încălzesc sufletul, în finala „Te cunosc de undeva!”! Cum l-au făcu... Sorana, fermecătoare în finala „Te cunosc de undeva!”! A cântat „Silent Night”, una dintre cele mai emoționante melodii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x