Antena Căutare

Diana Matei a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în Ionel Tudorache! „Am crescut cu muzica lăutărească”

Diana Matei a făcut spectacol în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”, în travesti! S-a transformat în artistul Ionel Tudorache și a fost acompaniată de taraful Silvian Voicu.

Diana Matei a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în Ionel Tudorache! „Am crescut cu muzica lăutărească”
Diana Matei s-a transformat în Ionel Tudorache, la „Te cunosc de undeva!”.

„Are carismă! Are!”, a spus Diana Matei despre artistul pe care a trebuit să învețe să îl imite, interpretând piesa „Nu mi-e necaz că trăiesc".

„Îmi place muzica lăutărească, pentru că cu ea am crescut. Și oricum pe mine mă ajută foarte mult soțul meu (Marian Cleante, n.r.), care a văzut toți lăutarii, cu ei a trăit. Îmi povestește cum se strângeau la masă, că era o lume foarte mică, totuși. Și cum stăteau în bețiile alea două zile și trei nopți, dar frumos”, a spus Diana Matei, la repetiții.

„Eu nu beau. Dacă beau două pahare o să mă vedeți transformată total. S-ar putea să fiu Liviu și Andrei la pătrat”, a adăugat ea, râzând.

Ozana Barabancea, cu un fin spirit de observație, i-a spus Dianei Matei că a văzut că i-a fost frică.

„Ți-a fost frică, pentru că ai o responsabilitate mare și nu te dai bătută niciodată! Te apreciez foarte mult pentru asta!”, a spus Ozana Barabancea.

Cum s-a descurcat, puteți vedea în clipul de mai jos!

„Nu mă interesează!”. Alex Anghel a fost chinuit de Ozana Barabancea! L-a transformat în Roberto Alagna! Monica Anghel a... „Dançando lambada ê, dançando lambada lá!”. Grigore Gherman, provocat să cânte ca Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x