Antena Căutare

Doamne, ce SHOW! Pepe renunţă la slip şi face spectacol pe scena "Te cunosc de undeva"

Pepe se crede foarte sexy sâmbătă, 1 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în rapper-ul american Redfoo, de la trupa LMFAO.

Pepe se crede foarte sexy sâmbătă, 1 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în rapper-ul american Redfoo, de la trupa LMFAO.

Pepe va renunța în timpul dansului la trei slipuri, în timp ce va cânta plin de vervă piesa “I’m Sexy and I Know It”. “O să râdeți cu lacrimi. Nici nu știți ce vă așteaptă!”, spune Pepe, înainte să urce în liftul transformărilor.


Văzându-i unduirile provocatoare, Andreea Bălan a ținut să afle dacă așa face el și în dormitor. “Când și-a aruncat chiloții, credeam că vom vedea chiar tot, ca în dormitor”, a mai spus aceasta. Incitat de comentariul juratei, Pepe a întrebat-o, în timp ce-și desfăcea fermoarul de la slip, singurul obiect de lenjerie care-i mai acoperea corpul: “Vrei să-i scot și pe ăștia?”


Care e reacția juraților, după ce Pepe își deschide fermoarul, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție de senzație a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Lora, moment sensibil la “Te cunosc de undeva!”, în rolul Mihaelei Runceanu: “Cred că am slăbit două kilograme acolo, p... SENZAŢIONAL: Jorge știe să tranșeze... o vacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x