Antena Căutare

Donna Summer, te cunoaștem de undeva? Nu, e Anca Țurcașiu creață și transformată total!

Pentru superba concurentă de la „Te cunosc de undeva!”, Donna Summer a fost, cu adevărat, o provocare neașteptată, dar peste care a trecut cu ușurință.

Pentru superba concurentă de la „Te cunosc de undeva!”, Donna Summer a fost, cu adevărat, o provocare neașteptată, dar peste care a trecut cu ușurință.

De altfel, frumoasa cântăreață a mai cochetat cu muzica legendarei Donna, în anii de spectacole de pe litoral. „I Will Go With You” a sunat magistral pe scena „Te cunosc de undeva”!

Jurații au fost foarte încântați de reprezentația Ancăi. Ozana Barabancea a remarcat că „o divă a avut o altă divă”, în ideea în care frumoasa Anca a reușit să se transfigureze în regina muzicii disco.

Andreea Bălan a punctat faptul că Donna Summer e una dintre artistele „fără defect”, ceea ce i-a reușit și talentatei Anca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Bălan o jurizează pe Andreea Bălan! Nu, nu e greșeală! Pe scena „Te cunosc de undeva” totul e posibil!... Dă-ți masca jos să te vedem, Carla's Dreams! Ah, nu e cântărețul de peste Prut, ci George!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x