Antena Căutare

Ella, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", deja o mică dansatoare? Artista deja o ia la repetiţii

Deşi are abia un anişor, Ella Maya, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", este deja o mică dansatoare. Artista o ia la repetiţii, iar fetiţa pare a se simţi în elementul ei printre dansatori.

Deşi are nu are niciun anişor, Ella Maya, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", este deja o mică dansatoare. Artista o ia la repetiţii, iar fetiţa pare a se simţi în elementul ei printre dansatori.

"Repetăm coregrafia pentru piesa nouă și în pauză ne delectăm cu Ella ", a scris Andreea pe Facebook.

De când a devenit mămica, Andreea Balan trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa ei. A visat la acest moment toată viaţa, iar acum se bucura de o minune de copil. Şi, cum timpul zboară cât ai clipi, artista nu ratează niciun moment să fie recunoascătoare pentru aşa un copil minunat!

"Ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și ne-a împlinit sufleteşte", a declarat de curând cântăreaţa.

Cu fiecare zi, artista şi soţul ei, George Burcea, o răsfaţă tot mai mult pe fetiţa lor.

„ O nouă zi alături de prințesa mea. O privesc încontinuu și încă nu-mi vine să cred că e a mea și că trăiesc acest vis frumos. E frumoasă, drăgălașa, cuminte și ea îmi da un nou sens în viață”, a scris vedeta, imediat ce a născut-o.

Da, fără îndoială, RULETA a fost nemiloasă cu artistul! Dan Ciotoi - "Frate, frăţiorul meu", interpretat magi... Dependențele concurenților de la “Te cunosc de undeva!”: înghețata, caramelele, jeleurile, cafeaua și munca fizică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x