Antena Căutare

Emoția a plutit, lacrimile au stat să cadă! Lidia Buble, într-o interpretare magistrală a piesei Laurei Stoica, ”Focul”!

Lidia Buble a bifat o emoționantă transformare. Ruleta i-a adus un personaj pe care îl admiră și căruia i-a adus în repetate rânduri tributuri, cântându-i piesele. Este vorba de regretata Laura Stoica și una dintre nemuritoarele piese din repertoriul românesc, ”Focul”.

Lidia Buble a bifat o emoționantă transformare. Ruleta i-a adus un personaj pe care îl admiră și căruia i-a adus în repetate rânduri tributuri, cântându-i piesele. Este vorba de regretata Laura Stoica și una dintre nemuritoarele piese din repertoriul românesc, ”Focul”.

Lidia, venită la filmări cu Bubbly, cățelușul ei pe care-l adoră toată lumea, a primit cu emoție această provocare. A mai cântat piese de-ale Laurei, însă emoția a fost mereu prezentă atunci când a repetat și i-a studiat mișcările de scenă, mai ales că, spune concurenta, Laura Stoica este artista sa de suflet.

Un omagiu adus Laurei Stoica și un moment care a adus suspine în sală și la masa juriului, dar și numeroase aplauze și laude, pe care Lidia le-a meritat cu vârf și îndesat.

Alin Pascal, un profesionist al travestiului mondial! RuPaul sau cum să fii celebru pe mapamond cu perucă blondă și tocu... Transformare 1 la 1! Personajul ăsta îi vine mănușă! Sebastian Muntean scapă de travesti și-l aduce pe scenă pe Bruno Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x