Antena Căutare

Furnica i-a luat locul Andreei Bălan, la masa juriul. Mămica dansurilor de la "Te cunosc de undeva" își va juriza coregrafiile

Ediția din această seară vine cu o surpriză. Prima transformare nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu mai are nevoie de nicio prezentare sau de vreo perucă. Cu siguranță, a fost observată la masa juriului, de telespectatorii Antenei.

Ediția din această seară vine cu o surpriză. Prima transformare nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu mai are nevoie de nicio prezentare sau de vreo perucă. Cu siguranță, a fost observată la masa juriului, de telespectatorii Antenei.

Este vorba despre Furnica, mama dansurilor acestui show, care va juriza coregrafia în locul Andreei Bălan, care a devenit de curând mămică.

“E prima oară în viața mea când jurizez într-un show de un asemenea nivel. Practic, îmi jurizez munca, pentru că eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent”, spune Furnica, pe numele său real, Dana Luca.

Alături de ea, la masa juriului, se află Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Aurelian Temișan,ca de obicei.

Jimi Hendrix, Ștefan Bănică jr, Carmen Șerban, Kris Kross și Samantha Fox cântă la “Te cunosc de undeva!”... Un strop de melancolie! Mihai Constantinescu a cântat cu Florin Ristei, pe scena de la "Te cunosc de undeva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x