Antena Căutare

Liviu Teodorescu, one-man show, ce spectacol! Amanda Lear, chiar poți lua lecții de la artistul nostru!

O Amanda Lear mai tânără și de-a dreptul irezistibilă pe tocuri,așa a părut Liviu Teodorescu pe scenă în cadrul celei de-a șasea ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!"

O Amanda Lear mai tânără și de-a dreptul irezistibilă pe tocuri,așa a părut Liviu Teodorescu pe scenă în cadrul celei de-a șasea ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!" . Și-a intrat de minune în rol, interpretând legendarul șlagăr Copacabana.

„Vreau să-i cer un autograf, niște buze pe acest papion!”, a spus juratul Temișan. „A fost un show pe sufletul meu, un moment foarte frumos!”, a spus și Andreea Bălan. „Ești din ce în ce mai bun!”, l-a asigurat și talentata jurata Ozana Barabancea.

Așa sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Montserrat Caballé, ne-ai emoționat! Paula Chirilă i-a făcut pe jurați să o aplaude!... Voce suavă, apariţie inocentă! Nicoleta Nucă s-a transformat în adolescenta supertalentată Jasmine Thompson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x