Antena Căutare

Lucian Ionescu îl imită pe Michael Jackson: “S-a lăsat cu multă transpirație, dureri de glezne și genunchi, chiar și cu un torticolis”

Pentru marea finală a show-ului „Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 24 decembrie, ora 20.00, Lucian Ionescu, concurentul considerat revelația acestui sezon, a ales personajul suprem al muzicii internaționale, Michael Jackson. Iar pregătirea acestui rol i-a dat destul de multe bătăi de cap.

“E foarte greu să cânți într-un ritm și să dansezi într-un alt ritm, pentru că asta a trebuit eu să fac. În plus, trebuia să mă mișc încontinuu. Nu m-am simțit în zona mea de confort nici în ceea ce privește partea vocală, pentru că Michael cânta într-un registru care mie nu-mi este la îndemână, mai pițigăiat. De asemenea, coregrafia a fost foarte grea. A fost nevoie să o repet zilnic, acasă, câte o oră și jumătate. Mă filmam cu telefonul, pentru ca apoi să corectez greșelile. S-a lăsat cu multă transpirație, dureri de glezne și genunchi, chiar și cu un torticolis”, spune Lucian Ionescu.

În gala de sâmbăta aceasta, care va desemna câștigătorul celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, Lucian Ionescu va duce “bătălia” pentru marele premiu alături de Maria Buză și Pepe, Nico, Adina Răducan și Șerban Copoț.

Care dintre ei va fi marele câștigător, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, în finala celui de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Ozana Barabancea anunță surprize mari în finala celui de-al X-lea sezon Te cunosc de undeva... Momentele de excepție, cuvânt de ordin în această seară, în finala "Te cunosc de undeva". Dima și Mirela Boure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x