Antena Căutare

Mădălina Manole, fata noastră dragă cu părul de foc, ne era dor de tine! Momente emoționante și lacrimi la „Te cunosc de undeva!” atunci când Anisia a readus-o la viață pe artistă!

Asistenta noastră talentată de la "Xtra Night Show", Anisia Gafton, ne-a lăsat pe noi, şi pe juriul  emisiunii „Te cunosc de undeva!”, în lacrimi. Actriţa a oferit publicului un moment extrem de emoționant, atunci când a readus-o la viață pe regretata Mădălina Manole!

Asistenta noastră talentată de la "Xtra Night Show", Anisia Gafton, ne-a lăsat pe noi, şi pe juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, în lacrimi. Actriţa a oferit publicului un moment extrem de emoționant, atunci când a readus-o la viață pe regretata Mădălina Manole!

Cu păr de foc şi rochiţă neagră, din voal, Anisia a reuşit imposibilul, deşi timbrul vocal al Mădălinei este inconfundabil! Cu toate astea, concurenta a avut o reprezentaţie de zile mari.

Pentru acest rol, cel mai greu i-a fost Anisiei să-și rețină lacrimile, acolo, pe scenă: “Pe scenă, am simțit o emoție foarte puternică și ciudată. Nu mi-a fost ușor, pentru că abia m-am abținut să nu-mi dea lacrimile”, spune aceasta. Anisia mai spune că fredona de mică melodiile Mădălinei. “Cel mai mult îmi plăcea “Fată dragă”. Celelalte cântece mi se păreau triste. Îmi plăcea mult timbrul ei vocal. Avea o voce deosebită, transmitea foarte mult atunci când cânta”, a mai spus concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

Hitul „Tu n-ai avut curaj” a răsunat pe scena „Te cunosc de undeva!” mai frumos ca niciodată, aducând un strop de melancolie în sufletele tuturor!

Cum cânta Mădălina piesa?

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aurelian Temişan a făcut spectacol într-un parc din Capitală. Juratul de la "Te cunosc de undeva!", succes de ... Aurelian Temișan, juratul de la "Te cunosc de undeva", flashmob de senzaţie cu piesa “Of, ce doare!” Soţia şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x