Antena Căutare

Mărturisiri, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”! Liviu Vârciu: “M-am tăvălit pe jos, când am fost refuzat de o fată”

Liviu Vârciu povestește sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!” cum a reacționat atunci când a fost refuzat de câte o fată.

Liviu Vârciu povestește sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!” cum a reacționat atunci când a fost refuzat de câte o fată.

Spre deosebire de personajul pe care îl voi interpreta în seara asta, Neil Sedaka, eu, când am fost rănit, am luat-o cu supărare, m-am tăvălit pe jos... A fost groaznic, nu vreau să-mi mai amintesc”, povestește acesta, înainte să urce pe scenă.

Și tot cu această ocazie, el mărturisește că, de fapt, este un inocent. Am o inocență aparte, pe care doar oamenii dragi mie au cunoscut-o”, mai mărturisește Liviu Vârciu, la “Te cunosc de undeva!”

Cum va reuși Liviu Vârciu să imite “inocența delicioasă” a lui Neil Sedaka, interpretul hit-ului “Oh, Carol!”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

La “Te cunosc de undeva!”, Andrei de la Alb Negru a răgușit, iar Kamara s-a epilat pe tot corpul... Moment emoționant! Cezar Ouatu și mama lui le fac să plângă pe Alina Pușcaș și Ozana Barabancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x