Antena Căutare

Montserrat Caballé, ne-ai emoționat! Paula Chirilă i-a făcut pe jurați să o aplaude!

De două ori câștigătoare în actualul sezon de „Te cunosc de undeva!”, frumoasa blondă a oferit o nouă reprezentație de colecție.

De două ori câștigătoare în actualului sezon de „Te cunosc de undeva!”, frumoasa blondă a oferit o nouă reprezentație de colecție.

Chiar dacă nu și-a pus în valoare suplețea și părul blond, Paula rămâne un adversar redutabil pentru ceilalți concurenți ai transforming-show-ului de la Antena 1. Piesa „O mio babbino caro” i s-a potrivit ca o mănușă, iar rolul lui legendarei Montserrat Caballe a fost jucat admirabil de actrița Paula Chirilă, ceea ce ne face să credem că și în această seară va fi o luptă la baionetă pentru premiul cel mare.

„Știu că a fost greu și vreau să te văd cântând pe o scenă cu o orchestră în spate!”, a spus Ozana Barabancea.

Așa sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dă-ți masca jos să te vedem, Carla's Dreams! Ah, nu e cântărețul de peste Prut, ci George!... Liviu Teodorescu, one-man show, ce spectacol! Amanda Lear, chiar poți lua lecții de la artistul nostru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x