Antena Căutare

"Ozana, Ozana, unde-i oglinjoara?! Arăţi dumnezeieşte!" Jurata de la "Te cunosc de undeva" a slăbit atât de mult, încât e de nerecunoscut!"

De când şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva!" , s-a transformat total. Nu numai că simte că a renăscut, dar a şi slăbit aproape 25 de kilograme de la intervenţia din iunie, a renunţat la breton şi s-a reinventat.

De când şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva!" , s-a transformat total. Nu numai că simte că a renăscut, dar a şi slăbit aproape 25 de kilograme de la intervenţia din iunie, a renunţat la breton şi s-a reinventat.

Cu siguranţă, 2017 este un an în care artista a realizat tot ce şi-a dorit, a avut curaj şi şi-a făcut timp pentru sine. În plus, i se pare că nimic nu mai e imposibil de realizat şi, prin exemplul ei, chiar demonstrează că aşa şi e!

Cântăreața se apropie de silueta unui model și a reușit să îți uimească fanii după ce a publicat o fotografie cu ea având o siluetă de invidiat. Transformarea este una de-a dreptul uluitoare și admiratorii au fost impresionați de cum arată acum jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”. A topit zeci de kilograme şi pare că a întinerit.

"Noi nu te mai recunoaştem, eşti extraordinară!", i-au transmis fanii. Noi nu putem decât să le dăm dreptate.

Cum se destinde Ramona Badescu, după o zi de filmare: "Mă relaxează o baie caldă, cu arome de lavandă"... Laura Stoica, Elvis Presley, Harry Belafonte, Irina Loghin, Christina Aguilera, pe scena de la "Te cunosc de undeva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x