Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Parcă o știm de undeva... Lidia a fost o Sia fără cusur și fără să renunțe la celebra sa... cămașă! N-a renunțat și ne-a lăsat fără replică!

 

Vocea de la purtător este mult peste cea a originalului. Cu tot respectul pentru SIa, Lidia noastră are glasul care-i permite să interpreteze orice partitură în rezervă nestrușnica ruletă. Și în această seară, frumoasa și talentată Lidia a reușit să-și impresioneze colegii și jurații.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti