Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale! Matilda Pascal Cojocăriţa, te iubim!

 

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Pascal a cântat melodia interpretată de Matilda Pascal Cojocăriţă - Mă-ntreabă bărbatul iară.

Ruleta personajelor i-a pregătit o mare surpriză lui Alin Pascal, pentru sâmbăta asta: să o imite pe mama sa, cunoscuta interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița. Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale, vechi de o sută de ani, pe care aceasta i l-a trimis, de la Bistrița, special pentru filmare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti