Antena Căutare

Premieră la "Acces Direct"! Andreea Bălan spune TOT ADEVĂRUL despre relaţia cu Keo, în versurile piesei "Rece"

Chiar dacă nu mai sunt de câteva luni bune împreună, relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo încă mai stârneşte controverse în showbiz-ul autohton.

Chiar dacă nu mai sunt de câteva luni bune împreună, relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo încă mai stârneşte controverse în showbiz-ul autohton.

În ultima vreme, Andreea a fost atacată din toate părţile şi i-au fost aduse acuzaţii nefondate, tocmai pentru ca imaginea sa să fie afectată. Dar artista nu se lasă doborâtă. A depăşit momentele dificile din viaţa sa, are o relaţie frumoasă şi se bucură de o carieră de succes.

Astăzi, artista a lansat videoclipul melodiei "Rece", o melodie în care şi-a deschis sufletul şi a vorbit sincer despre zilele grele pe care le-a trăit în urmă cu ceva timp.

"Suferinţa mea am pus-o într-o piesă. Am vrut să spun să spun altfel adevărul, prin lucruri frumoase, prin fapte. În timp ce va vedea cine are voce, cine cântă, cine nu. Deja sunt 20 de ani de când mă cunoaşteţi şi cred că vor mai fi încă 20", a declarat jurata show-ului "Te cunosc de undeva".

Show-ul "Te cunosc de undeva!", urmărit de peste două milioane de romani... Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Oana Sîrbu se transformă în Romica Puceanu și cântă muzică lăutărească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x