Antena Căutare

„Rosa” muzicii românești, transformare totală! Theo Rose a reuşit un travesti de senzaţie

E unul dintre cei mai iubiți cântăreți columbieni. J. Balvin a rupt toate topurile cu "Ginza", iar acum a ajuns şi la "Te cunosc de undeva!"

E unul dintre cei mai iubiți cântăreți columbieni. J. Balvin a rupt toate topurile cu "Ginza", iar acum a ajuns şi la "Te cunosc de undeva!"

Da! O adevărată provocare pentru Theo Rose, dar nimic nu e imposibil pentru concurenta noastră. "Nu va fi ușor", spune emoţionată tânăra artistă.
Dar SUPRIZĂ! ”Rosa” noastră s-a descurcat FE-NO-ME-NAL! O spune şi juriul. „Am învățat să mă bucur de moment!”, a spu artista. „Ai talent și de cântăreață, și de artistă!”, a lăudat-o Ozana Barabancea.

VEZI VARIANTA ORIGINALĂ:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La revedere, Rareș Dragomir! Bun venit, Dan Bittman, tu și „demonii tăi”! Show total!... Colorată din cap până în picioare, Feli s-a transformat în Harry Belafonte. ”Jump in the Line”, o piesă cântată impecabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x