Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Sore, Sore, de acum te vom cunoaște și mai bine! Artista și-a făcut vlog. VIDEO

 

„E oficial, am vlog”, cu acest anunț a venit de curând Sore, concurenta de la „Te cunosc de undeva”. Artista a decis să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist și mamă și să împărtășească acestora emoții, trăiri, entuziasmul unor noi proiecte, să ofere și să dea sfaturi.

Menționăm că în afară de vlog, Sore mai deține și un blog – soreonline.com, pe care scrie despre frumusețe, lecții de parenting, motivație, muzică.

Să vedem prima postare de pe vlog! Noi îi urăm succes și de abia așteptăm să o revedem sâmbătă de sâmbătă, la „Te cunosc de undeva”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe