Antena Căutare

Soția lui Aurelian Temișan, actrița Monica Davidescu, răvășitor de frumoasă într-o rochie verde-smarald! Fanii: „Ce femeie frumoasă!”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva!", sunt la fel de îndrăgostiți chiar și după 22 de ani de când s-au cunoscut.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva!", sunt la fel de îndrăgostiți chiar și după 22 de ani de când s-au cunoscut.

Cei doi sunt fericiții părinți ai unei fetițe superbe. În plus, cei doi s-au menținut tineri, precum doi adolescenți. Nu o dată, fanii i-au complimentat pentru modul admirabil în care arată. De curând, Monica a făcut senzație cu o apariție la nunta unor prieteni.

/uploads/modules/news/0/2017/5/22/661630/149543630510baf38f.jpg

Îmbrăcată într-o rochie verde-smarald, actrița a fost răvășitor de frumoasă. Cu o siluetă de fotomodel și un machiaj profesional, soția lui Temișan mai că a eclipsat mireasa.

Dovadă stau și sutele de Like-uri și complimente din partea admiratorilor. : „Ce femeie frumoasă!”, „Superbă!”,a u comentat fanii.

Miley Cyrus i-a purtat noroc! SORE a avut cea mai bună transformare a serii şi a câştigat ediţia cu numărul 14 "Te ... Sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1! Show-ul “Te cunosc de undeva!” își alege finaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x