Antena Căutare

Spectacol de nota 1000! Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, ne încântă nebuni sexy și rockstar-uri

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale.

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale.


Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, va fi un nebun sexy conștient de farmecul lui irezistibil și va renunța la slip. Lora va crea un moment sensibil pe scena show-ului transformărilor. Ea o va readuce în fața telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, “Iartă”.

Florin Ristei se va transforma în Pink și va cânta toată piesa “I’m still a Rockstar”, suspendat deasupra scenei, legat cu niște hamuri. Rona Hartner o va întruchipa pe Emeli Sande, iar Anda Adam devine o divă a jazz-ului mondial, în persoana Georgiei Gibbs. Maria Buză va fi regina salsei Celia Cruz, iar Jorge îl va întruchipa pe nemuritorul Frank Sinatra. Nu în ultimul rând, CRBL îl aduce pe scena show-ului pe Andrei Ștefăneț cu a sa “Jaga, Jaga”, piesă atât de cântată și mai ales de dansată în cluburi, la nunți și la orice fel de alte petreceri.

Momentul extraconcurs al ediției va fi realizat de Maria Buză și Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le vor aminti tuturor de trupa Angels. Invitata specială a acestei gale, actrița Alexandra Velniciuc, va cânta în duet cu Aurelian Temișan, care va părăsi pentru câteva minute pupitrul juriului. Cei doi vor fi sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!, Natalie și Nat King Cole.


Cine va fi de data asta concurentul care realizează cea mai bună transformare, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Galerie FOTO: Concurenţii show-ului "Te cunosc de undeva" s-au distrat la o petrecere de zile mari... Aurelian Temisan își aduce amanta la „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x