Antena Căutare

Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

În a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”, Tavi Clonda a demonstrat că este o fire cameleonică și s-a transformat într-un adevărat rockstar! Chiar și Adam Lambert ar fi fost uimit de prestația acestuia.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

A doua ediție din show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a debutat în forță, cu un moment spectaculos pregătit de Tavi Clonda.

Artistul s-a antrenat intens, apoi a îmbrăcat un costum spectaculos și a intrat în pielea celebrului rockstar Adam Lambert. Cu celebra piesă „ Don`t stop me now”, Tavi Clonda a demonstrat că se pricepe de minune la făcut show magic!

citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

Tavi Clonda la „Te cunosc de undeva”

Tavi Clonda la „Te cunosc de undeva”

Juriul „Te cunosc de undeva” a fost impresionat și chiar s-a ridicat să danseze, semn că prestația concurentului a fost apreciată din plin.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

„Mai stai puțin”. Mesajul publicat de Andreea Bălan pe Instagram e deja viral... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x