Antena Căutare

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Ce moment de senzație! În a doua ediție a sezonului 15 „Te cunosc de undeva”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Vladimir Putin și Barack Obama!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au demonstrat în repetate rânduri că nu există vreo provocare prea grea pentru și au confirmat acest lucru și în a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Cei doi au făcut echipă bună și au muncit intens pentru a se transforma în Vladimir Putin și Barack Obama, doi președinți care nu mai au nevoie de vreo altă prezentare.

citește și: Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la „Te cunosc de undeva”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la „Te cunosc de undeva”

Cei doi au interpretat pe rând piesele „Blueberry Hill” și „Sweet Home Chicago” și au făcut spectacol de zile mari. Juriul „Te cunosc de undeva” a fost impresionat de prestația acestora, dar nu au lipsit nici micile observații.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebu... Prin ce „chinuri” a trecut Monica Anghel la „Te cunosc de undeva” ca să o poată imita pe Cornelia Catanga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x