Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Amna a cântat „Muro Shavo” singură. Ce s-a întâmplat cu Misha în a 11-a gală

Amna și Misha au avut de intrat în pielea lui Santeri Ahlgren, însă din cauza unei probleme de sănătate, Misha nu a putut intra pe scenă în această seară, la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

amna la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
AMNA s-a transformat în Santeri Ahlgren la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Ruleta le-a surprins pe Amna și Misha gala trecută atunci când le-a oferit un personaj plin de bunădispoziție. Cele doua au fost nevoite să se transfore în Muro Shavo, însă pe ultima sută de metri, Misha s-a simțit rău și a fost nevoiă să plece.

„I s-a făcut un pic rău și a plecat. Ori la spital, ori acasă, habar nu am. Erau bucăți ale ei care erau structurate într-un anumit fel. Am emoții, e nasol, o să mă apuce și în lift”, a declarat cântăreața chiar înainte de moment.

Deși îngrijorată, coechipiera ei a intrat singură pe scenă și a dat tot ce a avut mai bune pentru a duce la capăt momentul din această seară.

Amna s-a transformat în Santeri Ahlgren și a cântat singură în cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 19

Muzica de petrecere a fost adusă în pltatoul Te cunosc de undeva! de către Amna, în ciuda faptului că a cântat singură. Chiar dacă întregul moment a fost aranjat în funcție de două persoane, aceasta a fost nevoită să umple golul dine echipa ei.

Cu zâmbetul larg și multă energie, aeasta a dus cu brio momentul la final și a reușit să umple scena.

Jurizare Amna și Misha la Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023

„Este greu să faci și ceea ce făcea colega ta, mai ales că ai fost luată prin surprindere. Nu am ce să îți reproșez, poate doar că la un moment dat, am simțit să te-ai grăbit un pic. Voiai sa scapi de momentul ăsta, era apăsător? Doi la preț de unu!. Asta e, nevoia de învață”, a spus Ozana Barabancea.

„Pentru efortul tău și Misha poate fi mândră de tine, pentru că ai suplinit foarte bine, la un moment dat ți-a căzut pălăria, deci jos pălăria”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut furori cu ținutele din această gală. Ce au pu... Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, spectacol exploziv transformați în Miley Cyrus și Bill...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x