Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. WRS și Emilian au uimit cu transformarea în Imagine Dragons. Cum a sunat live hit-ul „Bones”

WRS și Emilian s-au transformat în Imagine Dragons în a 11-a ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 și au pus în scenă videoclipul celebrei piese.

wrs si emilian la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
WRS și Emilian s-au transformat în Imagine Dragons în a 11-a ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

WRS și Emilian au fost foarte bucuroși, ediția trecută, când ruleta le-a oferit personajul solistului de la Imagine Dragons. Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au recunoscut că este un moment foarte ofertant prin care își pot pune în evidență toate atuurile.

WRS și Emilian s-au transformat în Imagine Dragons și au cântat „Bones” la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Concurenții nu au avut deloc o misiune ușoară în cea de-a 11-a gală. Cei doi au avut de interpetat un personaj foarte expresiv și au pus în scenă videoclip-ul hitului „Bones”.

Atât jurații, cât și colegii de la canapea, dar și spectatorii aflați în platoul de filmare au fost cuceriți de performance-ul lor, pe care l-au privit aproape fără să clipească. La scurt timp după ce și-au încheiat acting-ul, Ozana Barabancea le-a spus câștigătorilor sezonului 18 Te cunosc de undeva!: „Știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase“.

Jurizare WRS și Emilian la Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023

„Eu știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase… și noi simțim talentul pe care voi ni-l oferiți prin toată ființa noastră, pentru că sunteți generoși, vă faceți treaba și pentru că publicul de acasă se bucură”, a spus Ozana Barabancea.

„Mi se pare special și mi se pare un trademark, o caracteristică foarte importantă a cuplului vostru: faptul că reușiți să faceți detalii, mișcare și să sune ca pe CD! Deci, asta mi se pare incredibil și nu pot să nu apreciez acest efort care presupune o pregătire anterioară de ani de zile”, a adăugat și Mihai Petre impresionat.

„Fraților, e aproape imposibil de făcut, dar voi demonstrați că se poate! (…). La actorie sunteți… uneori cred că trebuie să iau și lecții de la voi, vorbesc foarte serios”, a mărturisit Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, show surprinzător marca Blu Cantrell și Sean Paul... Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, de nerescunoscut, în pielea lui Carla’s Dreams. Cum au apărut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x