Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală. Cum au reacționat

Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Trasnformarea lor în Cardi B și Megan Thee Stallion i-a convins pe toți că merită să ocupe prima poziție în clasament.

imagine cu Bella Santiago și Barbara Isasi la Te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 | Antena 1

După o nouă seară de transformări uluitoare, o singură echipă a reușit să îi convingă atât de jurați, cât și pe colegii de la canapea că merită să câștige a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au pus în scenă o adevărată desfășurare de forță cu transformarea în Cardi B și Megan Thee Stallion. Fetele au reușit să îmbine perfect coregrafia complicată cu rapp-ul, iar acest lucru le-a dus pe prima poziție în clasament.

Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 cu transformarea în Cardi B și Megan Thee Stallion

A fost o ediție plină de momente energice. iar cele 8 echipe i-au purtat pe telespectatori prin toate colțurile lumii cu transormările lor din a șasea ediție. Acest lucru s-a văzut și în clasament, care s-a tot modificat pe parcurs ce jurații acordau notele.

Cu toate acestea, doar o echipă a reușit să îi convingă pe toți că merită primul loc a în această seară. Astfel, Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 cu un punctaj total de 60 de puncte, la o distanță de doar 7 puncte de Emi și Cuza.

Extrem de fericite, dar și emoționante, concurentele au sărit, la propriu, în sus de bucurie, însă au fost rapid și compleșite de sentimente. „Mulțumim mult că ați apreciat munca noastră. Și suntem foarte fericite!”, a declarat Bella cu lacrimi în ochi.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea care li s-a potrivit mănușă. Cum a sunat parodia „Putin,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x