Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. WRS și Emilian, moment „nebun” marca Takeo Ischi. Ce au adus în platoul emisiunii

WRS și Emilian s-au transformat în japonezul Takeo Ischi și au cântat în germană la Te cunosc de undeva! sezonuș 19. Cei doi au reușit să ofere o interpretare de excepție piesei „Chicken Yodeling”.

wrs si emilian la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
WRS și Emilian s-au transformat în Takeo Ischi la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Dacă la repetiții WRS și Emilian, nici nu au știut de unde să apuce personajul primit pentru a noua gală, atunci când au ajuns în platou, lucrurile au luat o turnură neașteptă. Pe lângă faptul că au avut de învățat o nouă limbă și o nouă tehnică de cântat, Emilian a fost nevoit să își înfrângă și cea mai mare frică.

WRS și Emilian s-au transformat în Takeo Ischi și au adus „un omagiu găinii” la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum a reacționat Emilian când s-a văzut înconjurat de păsări

WRS și Emilian au primit una dintre cele mai mari provocări în a noua gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cu toate acestea, ei au reușit să o ducă la final cu brio, iar ceea ce a ieșit i-a lăsat muți de uimire pe toți cei din platou.

Concurenții au reușit să învețe și o nouă tehnică de cântat și au interpretat de excepție piesa „Chicken Yodeling”. Cu toate acestea, cea mai mare teamă a lui Emilian a fost prezența pe scena Te cunosc de undeva! a unor găini și cocoși. El a dezvăluit, în premieră, că suferă de ornitofobia, declanșată în copilărie.

„Eu, când mă duceam la Dorohoi, la țară – foarte rar – mă alergau cocoșii. Motiv pentru care am rămas cu o frică de orice înseamnă pasăre… despre care am impresia că o să vină și o să mă ciupească“, a mărturisit Emilian în cadrul testimonialelor.

Spre bucuria tuturor, însă, el a reușit să își învingă teama de păsări, chiar în platoul Te cunosc de undeva!, iar momentul lor a fost extrem de apreciat.

Jurizare WRS și Emilian la Te cunosc de undeva! 27 mai 2023

„Știi de ce au fost salvați în această seară? Că aceste refrene au împărțit textul muzical pentru că ar fi fost foarte greu. Foarte bine cântat, foarte bine dozat, foarte bine cotcodăcit””, a spus Ozana Barabancea.

„Un altfel de corp de balet. S-a sincronizat foarte bine fiecare găină în felul ei. V-au acopaniat foarte frumos”, a glumit și Andreea Bălan.

„Doamne ferește! Eu, de când am văzut referința, am stat într-o stare de agitație totală, pentru că abia așteptam să vă văd pe voi, pentru că mi se pare cel mai nebun moment de la Te cunosc de undeva! de până acum. E ceva incredibil! (…). Eu cred că asta a fost o dublă transformare. Omul cântă vesel și… deodată devine găină. Un moment extraordinar, un moment trăsnit, pe gustul meu! Plăcerea mea vinovată din acest sezon. Bravo, băieți!“, a declarat și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Amna și Misha au cântat în indiană, transformate în The Pussycat Dolls și A.R. Rahman... Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, interpretare compleșitoare, transformați în Mihaela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x