Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae au devenit Loredana în ediția de azi. Cum au cântat piesa „Apa”

ADDA și Radu Bucălae au făcut atmosferă pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu transformarea fabuloasă în Loredana cu piesa „Apa”.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae au devenit Loredana în ediția de azi. Cum au cântat piesa „Apa” Galerie
ADDA și Radu Bucălae au devenit Loredana în ediția de azi. Cum au cântat piesa „Apa” | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae ua reușit să recreeze videoclipul Loredanei cu piesa „Apa” într-o manieră impecabilă, deși jurații s-au amuzat când l-au auzit pe Radu cântând. Iată ce au ținut să le spună despre momentul pe care l-au conceput:

Cum s-au descurcat ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 8 aprilie 2023, în rolul Loredanei. Au cântat piesa „Apa”

ADDA și Radu Bucălae au făcut show pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 8 aprilie 2023, cu piesa „Apa” de la Loredana.

Ce au spus jurații despre momentul lor inedit:

Jurizare ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023

„Loredana are un magnetism, o putere de seducție, fără niciun fel de efort. îmi place, ADDA, când cânți. Radu, ești frumos rău, vizavi de personaj. Te-ai dezacordat când ai cântat singur. Ți-ai revenit, bravo amândurora”, spune Ozana Barabancea.

„Actoricește a fost bine, a fost ok!”, spune Cristi Iacob.

„Treaba mea este să văd all the show, primul cadru cu tine, spălând, a fost ok. A apărut Radu, ești ce trebuie, când ai început să cânți aveam impresia că ești pe bicicletă. Ai fost de o seriozitate fantastică, contează enorm. Un moment frumos, un moment cu magnetism”, spune Aurelian Temișan.

„Când ai început să cânți am tresărit. Am crezut că o să mi se întâmple ceva rău, când am ridicat ochii și am văzut, m-am luminat. Că am întâlnit această prezență diafană, care probabil a avut un obstacol imens în această seară. Felicitări, nu-mi vine să cred ce eleganță britanică ai”, spune Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, transformarea incredibilă în Gloria Estefan... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au câștigat a doua ediție a emisiunii. Reacția lor cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x