Antena Căutare

Alex și Monica Anghel l-au adus pe Captain Jack pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”: ”Ați făcut o alegere extraordinară!”

Alex și Monica Anghel au fost la înălțime și în această seară, la ”Te cunsoc de undeva”, când s-au transformat în Captain Jack.

Alex și Monica Anghel au fost la înălțime și în această seară, la ”Te cunsoc de undeva!”, când s-au transformat în Captain Jack.

Astfel, în cadrul ediției opta a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Alex și Monica Anghel se s-au transformat în Captain Jack, aceștia interpretând piesa "IKO IKO".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Alex a făcut tot show-ul, Monica nu s-ar fi mișcat atât de bine. A fost o alegere foarte bună să faceți un travesti.”, a comentat Andreea Bălan.

Moment magic creat de Sorana Darclee! Artista a adus-o pe scenă pe regretata Anda Călugăreanu. Ozana: ”Am lacrimi în och... ”Imperfect” a sunat perfect, iar Grigore Gherman a fost responsabil de reușită! Andreea Bălan: ”Parcă l-am auzit pe Carl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x