Antena Căutare

Carmen Rădulescu a renăscut după un divorț dureros, în urma căruia a pierdut custodia băiatului: ”Îmi vedeam copilul printre zăbrelele gardului școlii”

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai frumoase artiste de muzică ușoară din România anilor '80, a povestit drama prin care a trecut după un divorț dureros.

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai frumoase artiste de muzică ușoară din România anilor '80, a povestit drama prin care a trecut după un divorț dureros.

Carmen Rădulescu a fost de neclintit în faţa destinului! Artista nu vrea să mai audă de căsătorie, după ce a trecut printr-un divorţ dureros, urmat de o depresie cruntă! Ea ne-a vorbit despre ce a făcut-o să ţină capul sus în momentele grele.

”Nu m-au lăsat să mă angajez, mi se spunea să stau liniștită, să îmi cresc copilul. Am vrut să termin o facultate, mi s-a spus că nu îmi trebuie mie așa ceva. La divorț, m-am trezit în fața unei situații dramatice: nu avem cum să demonstrez că aș fi putut să îmi întrețin propriul copil. Astfel, copilul s-a dus automat la tată.”

Pe Carmen Rădulescu o puteți vedea în noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmătă, de la ora 20:00, doar pe Antena1.

sursa: antenastars.ro

”Ask Doctor Jean de la Craiova”! Nu s-a descoperit boală pentru care să nu aibă leac: ”Pentru durere de dinți folosesc u... Ce moment, oameni buni! Alina Pușcaș și Cosmin Seleși s-au transformat în frații Petreuș, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x