Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă în mediul urban! Aproape 2.000.000 de telespectatori au urmărit show-ul

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", in care Raluca si Denisa de la Bambi s-au transformat in Shakira si Rihanna si au castigat, a fost lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", in care Raluca si Denisa de la Bambi s-au transformat in Shakira si Rihanna si au castigat, a fost lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban.

Editia a adunat in fata micilor ecrane 1.959.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.11.


Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.54) o audienta medie de 9,6 puncte de rating si 20,5 % cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 17,6 %.

In concursul transformărilor de sâmbătă, Liviu Vârciu a cantat cu taraful și a facut o demonstrație la acordeon, imitându-l pe celebrul lăutar Fărâmiță Lambru, cu al său cântec “Inel, Inel de aur”. Oana Sîrbu a fost Donna Summer și a interpretat unul dintre cele mai premiate hituri disco ale tuturor timpurilor, “Hot Stuff”, iar Cezar Ouatu a realizat o transformare de colecție în Robbie Williams. Daniel Iordăchioae, desculț și cu chitara în brațe, l-a imitat pe legendarul John Lennon cu a sa celebră piesă “Give Peace a Chance”, Lidia Buble a devenit pentru o seară cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, Alina Eremia s-a transformat în excentrica Cyndi Lauper, iar Andrei și Kamara, de la Alb Negru, le-au imitat pe colegele lor de la Bambi.


Castigatoarele editiei au fost Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, care s-au transformat in Shakira și Rihanna, și au oferit un moment senzual și plin de curaj.


Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 21 martie 2015

Cezar Ouatu, cu pantalonii în vine, la “Te cunosc de undeva!”... Momente cumplite pentru Andrei Aradits! Ce s-a întâmplat cu motanul acestuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x