Antena Căutare

„Te cunosc de undeva” revine la Antena 1! Transformări inedite, vedete, muzică, emoții: rețeta unui show incendiar

Zece sezoane, un show al transformărilor de nota 10 cu... multe, multe steluțe. Vedete consacrate au pășit pe scena „Te cunosc de undeva”, au intrat în pielea unor staruri autohtone și internaționale, au răspuns unei provocări majore: de a se transforma total.

Zece sezoane, un show al transformărilor de nota 10 cu... multe, multe steluțe. Vedete consacrate au pășit pe scena „Te cunosc de undeva” și au intrat în pielea unor staruri autohtone și internaționale, au răspuns unei provocări majore: de a se transforma total.

Și au reușit. O piesă, o reprezentație senică de câteva minute, emoții la unison, dar oare cu ce preț? Ca artist, cu un stil a tău, o personalitate care te distinge de restul, este crucial să renunți la „eul tău” pentru a aduce în fața publicului o Tina Turner mai energică ca oricând, un Freddie Mercury cu ale sale „rapsodii boeme” sau un Michael Jackson, cu mișcările sale inconfundabile. Pe scena „Te cunosc de undeva”, totul a devenit posibil! Iar povestea merge mai departe, ”show must go on!”

Din 10 septembrie, la Antena 1 începe cel de-al X-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”

De patru ani, (re)cunoaștem vedete

Din 2012, Antena 1 este gazda unui format de mare succes, care constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o "ruletă". Artiștii sunt apoi notați de către juriu. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012 și a fost difuzat pe Antena 1. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.

Alina Puşcaş, prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, mărturisiri emoționante. A aflat că e însărcinată când era în doliu

Talentul protagoniștilor, elementele unice de sunet, lumină și coregrafie, asemenea marilor show-uri internaționale și, în special, concertelor de cel mai înalt nivel, au garantat de fiecare dată reușita emisiunii.

Ce se întâmplă pe scena „Te cunosc de undeva”

Fiecare celebritate "se transformă" în alt artist în fiecare săptămână și interpretează o piesă muzicală, deasemenea acesta trebuie să și interpreteze dansul artistului respectiv. "Ruleta" poate să aleagă orice artist, din orice colț al lumii, în viață sau nu.

"Te cunosc de undeva!, ești cel mai bun!" Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

Jurizare și reguli

Concurenții primesc puncte de la juriu și de la concurenți, pe baza interpretării piesei muzicale și a dansului. După interpretarea tuturor concurenților, juriul acordă puncte, nota maximă fiind 12 (maximul posibil este de 48) puncte, în timp ce concurenții acordă câte 5 puncte artistului preferat. Concurentul cu cel mai mare punctaj, la finalul ediției, câștigă și primește 1000 de euro pentru a fi donat. La finalul sezonului, celebritatea câștigătoare va primi 15.000 de euro.

Vedete ca Anda Adam, CRBL, Andreea Bănică, Delia, Ellie White, Pepe și nu numai sunt câteva sintre starurile care au acceptat provocarea de a se transforma.

În România, de fiecare dată, cele zece vedete ale fiecărui sezon s-au prezentat în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Ce aduce nou noul sezon

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!”, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, promite să fie unul de nota 10! Cei zece concurenți – Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim,Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe – s-au “împrietenit” deja cu primele personaje pregătite pentru ei de ruletă și sunt nerăbdători să urce pe scena transformărilor.

Personajele oferite concurenților de buclucașa ruletă, în prima gală a sezonului, sunt dintre cele mai diverse și neașteptate. De exemplu, Misha va trebui să se transforme în soțul ei, Connect-R, Dorian Popa a primit misiunea să-l imite cum poate el mai bine pe rapper-ul american 50 Cent, iar Șerban Copoț îl va aduce, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, pe Florin Salam.

Pe cine vor imita Amna, Nico, Andreea Răducan, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima gală a celui de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Ce fac Alina Pușcaș și Andreea Bălan, în pauzele de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!”?... Gravidă în luna a şaptea, Alina Puşcaş, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva", trece prin momente grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x