Antena Căutare

„Sarea și piperul de pe șapte condimente”, aduse chiar de Cornel Palade și fiica sa! Cei doi au făcut show de zile mari

Moment cu adevărat special, în prima ediție a sezonului 14 al emisiunii Te cunosc de undeva! De data aceasta, Cornel Palade a făcut spectacol la superlativ alături de fiica sa, Ada!

Moment cu adevărat special, în prima ediție a sezonului 14 al emisiunii Te cunosc de undeva! De data aceasta, Cornel Palade a făcut spectacol la superlativ alături de fiica sa, Ada!

Cine și-ar fi imaginat că sezonul 14 al emisiunii Te cunosc de undeva ne va aduce mai multe momente de duet? Unul cu adevărat deosebit este cel făcut de Cornel Palade și talentata sa fiică, Ada!

Sarcina lor a fost aceea de a cânta cât mai bine piesa „Condimente”, interpretată de Nosfe și Ruby! Nu a fost deloc ușor, dar avem de-a face cu niște artiști extrem de talentați, pentru care nicio sarcină nu este prea grea!

Cu chelie, ochelari de soare și atitudine de rapper, Cornel Palade a fost de-a dreptul savuros! A fost un moment deosebit, pe care îl poți urmări în clipul video de mai sus! Mai jos îți prezentăm piesa originală, ca să poți să faci o comparație:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lacrimi de emoție pentru fani! Sorana a readus-o viață pe celebra Amy Winehouse! Domne, ce bine a sunat piesa „Valerie”!... Hava Naghila și o super nuntă evreiască! Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x