Antena Căutare

Vă amintiți, că noi nu putem uita! Cu perucă blondă, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost o DELIA autentică: ”Eram doi copii când ne iubeam!”

Acum trei ani, am asistat la un moment superb în marea finală „Te cunosc de undeva!”:  un duet excepțional! Delia, jurata „X Factor”, a  cântat cu sosia ei... nimeni altul decât Florin Ristei.

Acum trei ani, am asistat la un moment superb în marea finală „Te cunosc de undeva!”: un duet excepțional! Delia, jurata „X Factor”, a cântat cu sosia ei... nimeni altul decât Florin Ristei.

Surpriza serii a fost că au mai și cântat împreună și într-un mare fel! Doar vocea i-a diferențiat, căci am avut impresia câ am văzut chiar dublu! Asemănarea a fost colosală: ! Cu perucă blondă,, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost ”o adevărată Delia”.

”Eram doi copii când ne iubeam!”, e doar unul dintre versurile melodiei „Ipotecat” care le-a ieșit perfect celor doi!

Nu știm când o vom mai vedea pe frumoasa Delia pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, însă noi credem că momentul ar putea fi repetat!

V-ați dori asta?

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la „Te cunosc de undeva!”. Vă amintiți momentul excepțional?... Da, a fost cel mai tare duet pe scena "Te cunosc de undeva!"! Dorian Popa&Fuego au cântat împreună MAGNITI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x