Antena Căutare

Vă amintiți, că noi nu putem uita! Cu perucă blondă, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost o DELIA autentică: ”Eram doi copii când ne iubeam!”

Acum trei ani, am asistat la un moment superb în marea finală „Te cunosc de undeva!”:  un duet excepțional! Delia, jurata „X Factor”, a  cântat cu sosia ei... nimeni altul decât Florin Ristei.

Acum trei ani, am asistat la un moment superb în marea finală „Te cunosc de undeva!”: un duet excepțional! Delia, jurata „X Factor”, a cântat cu sosia ei... nimeni altul decât Florin Ristei.

Surpriza serii a fost că au mai și cântat împreună și într-un mare fel! Doar vocea i-a diferențiat, căci am avut impresia câ am văzut chiar dublu! Asemănarea a fost colosală: ! Cu perucă blondă,, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost ”o adevărată Delia”.

”Eram doi copii când ne iubeam!”, e doar unul dintre versurile melodiei „Ipotecat” care le-a ieșit perfect celor doi!

Nu știm când o vom mai vedea pe frumoasa Delia pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, însă noi credem că momentul ar putea fi repetat!

V-ați dori asta?

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la „Te cunosc de undeva!”. Vă amintiți momentul excepțional?... Da, a fost cel mai tare duet pe scena "Te cunosc de undeva!"! Dorian Popa&Fuego au cântat împreună MAGNITI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x