Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Vă amintiți cum a venit Prince la „Te cunosc de undeva”? "Purple rain" a sunat magistral! Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată!

 
+2 click pentru
galerie

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Prince și a cântat hitul “Purple Rain”, cel care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului. 

În cadrul celei de-a V-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Daniel Max Dragomir a cântat melodia interpretată de Prince - "Purple rain".

Un moment cu adevărat unic, în care transformarea a fost, cu adevărat, spectaculoasă!

Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată pentru acest moment cu adevărat emoționant! De altfel, atunci artistul român a și câștigat ediția, impresionând până la lacrimi juriul!

În urmă cu un an, pe 21 aprilie, o lume întreagă a plâns plecarea dintre noi a unuia dintre cei mai talentați artiști, o legendă a muzicii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe