Antena Căutare

Pepe, cameraman în tinerețe. Amintiri despre prima meserie a artistului: "Am filmat și la morți. Mergeam sub prețul pieței"

În amintirea vremurilor când filma la nunți, Pepe s-a transformat, pentru câteva minute, într-un cameraman profesionist, la “Te pui cu blondele?”.

În amintirea vremurilor când filma la nunți, Pepe s-a transformat, pentru câteva minute, într-un cameraman profesionist, la “Te pui cu blondele?”.

Așa că fetele l-au provocat. Artistul a filmat dansul pinguinului, încins Liviu Vârciu, nea Mărin și ceilalți invitați, în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.

“Printre primii bani i-am făcut filmând la nunți. Cred că aveam 12 ani când am început să fac asta. Mă duceam cu camera de luat vederi la nunți, cumetrii... și chiar la înmormântări. Pentru că mergeam sub prețul pieței, știi câți bani făceam?”, povestește Pepe.

Clubberi vs. petrecăreți autentici, la "Te pui cu blondele"! Cea mai tare petrecere la care a participat Nea M... Ce fac moldovenii cu... moşoaicele? Pepe, Vârciu și Nea Mărin le-au pus capac blondelor. Raluca Dumitru nu a scăpat: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x