Antena Căutare

Ana și Ciprian Haidău luptă cu "zidul" pentru fetița lor, care nu aude: ”Ne-am permis 24 de ore de plâns, apoi ne-am mobilizat! Vom folosi banii pentru ea!”

O  seară de joi, o nouă ediție The Wall-Marele Zid. Concurenții acestei ediții sunt Ana și Ciprian Haidău, care s-au căsătorit în urmă cu zece ani, iar după câteva luni s-au căsătorit. 

O seară de joi, o nouă ediție The Wall-Marele Zid. Concurenții acestei ediții sunt Ana și Ciprian Haidău, care s-au căsătorit în urmă cu zece ani, iar după câteva luni s-au căsătorit.

S-au plăcut din prima clipă, după două săptămâni a cerut-o de soție, iar trei luni mai târziu s-au căsătorit. Ana și Ciprian au împreună o fetiță, însă are probleme de sănătate, motiv pentru care au venit la The Wall-Marele Zid pentru a câștiga bani.

”Avem un bebe, o fetiță pe nume Amelia. E greu, dar frumos în același timp. Amelia a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală. Pe scurt, nu aude nimic. Ne-am permis 24 de ore de plâns, apoi ne-am mobilizat. Dacă vom câștiga, banii vor fi folosiți pentru fetița noastră.”, au mărturisit ei.

De asemenea, ei au grijă și de Adela, sora Anei, pe care o susțin la facultate în Anglia, întrucât mama lor a murit.

Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi... Ana şi Ciprian au început în forţă la The Wall-Marele Zid! Prima probă - "Cădere liberă" le-a adus 13.203 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x