Antena Căutare

Ce prieteni, cât fairplay! George şi Sorin sunt hotărâţi să meargă până în pânzele albe în escaladarea Zidului! Runda a doua, un amestec de emoții şi speranţe!

S-au cunoscut întâmplător pe o pistă de alergat și, la fel, s-au înscris într-un concurs ce le-ar putea schimba viața într-o singură oră.

Şi-a lăsat prietenul să plece la izolare şi Sorin, curajos din fire peste măsură, a rămas să-i ţină piept Marelui Zid. A trăit exatzul, dar şi agonia cu zâmbetul pe buze şi cu încredere în prietenul de dincolo de cei 12 metri din faţa lui.

Anii de sport de performanţă l-au disciplinat pe George. Nu s-a pierdut deloc cu firea, a luat totul ca pe un joc, în care imprevizibilul şi eşecul pot apărea. Cum şi câştigul poate schimba traiectoria concursului!

Nu s-a descumpănit niciun moment, iar Sorin a fost şi el la înălţime. Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi, în această seară?

61 853 este suma obţinută de Sorin, sună promiţător, nu?

Prima probă, cu zâmbete, solidaritate ca-n sport şi emoţii. George şi Sorin au început urcușul către Marele Zid și prim... Ca într-un joc, cei doi prieteni nu s-au lăsat descurajaţi de nicio probă! Numărul trei a fost, oare, cu noroc pentru S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x