Antena Căutare

Da, telepatia a funcţionat! "Mihăiţă, nu ştiu dacă ne întoarcem cu bani, importantă a fost experienţa!" Visurile fraților Bursesc au toate şansele de a deveni realitate!

Pentru cei doi frați care au venit să cucerească marele premiu, momentele petrecute în fața Marelui Zid au fost presărate de glume şi zâmbete. Coechipieri perfecţi, au arătat că atunci când unul dintre ei ia o decizie, celălalt o urmează cu zâmbetul pe buze. 

Pentru cei doi frați care au venit să cucerească marele premiu, momentele petrecute în fața Marelui Zid au fost presărate de glume şi zâmbete. Coechipieri perfecţi, au arătat că atunci când unul dintre ei ia o decizie, celălalt o urmează cu zâmbetul pe buze.

"Mihăiţă, nu ştiu dacă ne întoarcem cu bani, importantă a fost experienţa!", i-a spus Mircea fratelui său, după ce a ieşit din camera de izolare.

Mircea a rupt contractul, iar Mihai a avut emoţii până în ultima clipă. 60.370R ON a fost suma fabuloasă câştigată de cei doi hunedoreni.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

The Wall este emisiunea în care imposibilul devine posibil. Gemenii au trecut prin cele mai neobișnuite stări în cea de-... Fraţii Bursesc din Hunedoara, câştigători şi mai aproape de visurile lor! "Am încercat să-i implic şi pe sătenii me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x