Antena Căutare

Decizia finală, cea mai grea. Va rupe sau nu Mădălina contractul? „Orice va face sora mea e bine!”

Bilele nu au mai fost la fel de ascultătoare în finalul emisiunii din această seară. Cele două surori au fost puse în fața unui moment incredibil de greu. 28361e suma garantată, după un carusel de emoții și de situații!

Bilele nu au mai fost la fel de ascultătoare în finalul emisiunii din această seară. Cele două surori au fost puse în fața unui moment incredibil de greu. 28361e suma garantată, după un carusel de emoții și de situații!

Mădălina a fost cea care a luat hotărârea de a rupe contractul oferit.

Înainte de a-i spune surorii dacă decizia a fost una corectă, cele două concurente și-au făcut declarații emoționante! „Te iubesc, noi vom fi mereu împreună!”, i-a spus Mădălina Ramonei.

Din păcate, cele două au plecat acasă cu o lei.

Emoțiile sunt greu de stăpânit. În fața Marelui Zid totul este posibil! Surorile o iau de la zero și la propriu, și la f... Aseară, la ”The Wall”! A vrut să cucerească Marele Zid desculță, dar nu a reușit să îl escaladeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x