Antena Căutare

Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat

În a doua probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au avut ghinion. Iată câți bani au adunat cele două concurente.

Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat Galerie
Dorina și Cristiana

Jocul a fost strâns! Întrebările le-au pus în dificultate pe cele două concurente, însă norocul a fost de partea lor. Cele doua au reușit să strângă împreună în runda a doua 44 910 lei ! Destul cât să își poată permite o grămadă de uși, iar Cristina mașina dorită!

Chiar dacă au avut parte de mai multe bile roșii decât verzi, Dorina nu s-a descurajat și a rămas pozitivă, cu zâmbetul pe buze, gată să îi ia zidului toți banii, astfel că a reușit să rămână cu o sumă mare.

În prima probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au adunat 110 lei... Dorina și Cristiana au ales bine! Au rupt contractul şi The Wall - Marele Zid le-a oferit 14.889 RON!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x