Antena Căutare

Dragostea părinților poate învinge orice! Chiar și Marele Zid? Mihaela, fostă concurentă la "Chefi la cuțite", luptă alături de soțul ei pentru viața băiatului lor bolnav

Mihaela și Johnny Mălăin sunt din Năvodari și, de 14 ani, împart și bune și rele, într-o frumoasă căsnicie. Sunt convinși că viața lor se poate schimba.

Mihaela și Johnny Mălăin sunt din Năvodari și, de 14 ani, împart și bune și rele, într-o frumoasă căsnicie. Sunt convinși că viața lor se poate schimba.

Mihaela, fostă concurentă la emisiunea Chefi la Cuţite şi soţul ei nu au avut deloc o viaţă lipsită de griji. Fiul lor, Teo, a fost diagnosticat cu autism iar prioritatea lor este să-i ofere lui un drum mai uşor în viaţă.

Condiția de sănătate a fiului lor ce suferă de autism a fost mereu prioritară în alegeri. Au învățat împreună să evolueze cu pași mici, dar siguri și să nu cedeze când viața le impune să o ia de la capăt.

Cu banii câştigaţi vor să îşi înscrie băiatul într-un program de terapie cu delfini. Cum se vor descurca cei doi şi spre ce sume se vor îndrepta bilele verzi sau roşii, vom vedea. Stați cu ochii pe noi!

O fostă concurentă ,,Chefi la Cuțite” ajunge în fața Marelui Zid. Mihaela speră ca întâlnirea cu Marele Zid să fie ce... De mână, împreună, în "cădere liberă" spre fericire. Mihaela și Johnny au pornit cu pași mici și mult umor spr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x