Antena Căutare

"Experienţa asta va lega prietenia dintre noi şi mai mult, am mai repeta-o, e una frumoasă!" Nu au câştigat bani, dar au demonstrat că o înfrângere e doar una de moment!

Cei doi prieteni nu au reușit să escaladeze zidul şi, dar  au ieșit din competiție mult mai bogați, pentru că experiența de pe platou le-a arătat că Marele Zid poate să lege şi mai mult prietenia lor.

Cei doi prieteni nu au reușit să escaladeze zidul, nu au câştigat bani, dar au ieșit din competiție mult mai bogați, pentru că experiența de pe platou le-a arătat că Marele Zid poate să lege şi mai mult prietenia lor.

Atât George, cât şi Sorin cred că, în mod paradoxal, Marele Zid îi va lega şi mai mult."Jocul cu bilele" le-a dat mari emoţii, iar Sorin crede că nu s-a exteriorizat aşa cum ar fi procedat într-un alt cadru.

George crede că au fost întrebări la care s-a grăbit..., dar nu îşi reprăşează nimic.

În seara aceasta, George şi Sorin au confruntat împreună Marele Zid pentru a obține o sumă necesară construirii unui centru de recuperare pentru oamenii imobilizați.

Chiar dacă nu au reuşit să adune banii necesari, cu siguranţă vor reuşi în cele din urmă.

Norocul nu a fost de partea lor, dar, prin perseverenţă, visurile celor doi prieteni, Sorin şi George, au toate şansele ... Marele Zid, o cursă cu obstacole, ce a legat prietenia dintre George și Sorin, aseară, la quiz show-ul de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x