Antena Căutare

În această seară, pe Antena 1! A învins obstacolele destinului și vrea să cucerească Marele Zid

Pe George și Sorin, concurenții din această seară, îi leagă pasiunea pentru sport și o putere extraordinară de a-i ajuta pe cei din jur. Sunt prieteni foarte buni, au o poveste de viață impresionantă și s-au înscris în competiția ,,The Wall- Marele Zid convinși că o ,,Cădere liberă” poate avea un final fericit.

Pe George și Sorin, concurenții din această seară, îi leagă pasiunea pentru sport și o putere extraordinară de a-i ajuta pe cei din jur. Sunt prieteni foarte buni, au o poveste de viață impresionantă și s-au înscris în competiția ,,The Wall- Marele Zid convinși că o ,,Cădere liberă” poate avea un final fericit.

George Baltă este un fost sportiv care a suferit un accident grav pe terenul de rugby, chiar în timpul unui joc. Își aduce aminte doar de senzația ciudată a unui curent pe șira spinării și de pronosticul sumbru al medicilor, ce îi mai dădeau de trăit doar trei ore. A supraviețuit, dar a rămas paralizat de la gât în jos. Cu toate acestea, întâmplarea tragică nu l-a făcut pe George să cedeze în lupta cu destinul, de aceea a continuat să viseze la planurile sale, chiar să le și îndeplinească. Astăzi este ambasadorul unei fundații care organizează un maraton pentru persoanele imobilizate, loc unde l-a cunoscut și pe coechipierul său din această seară, Sorin Chineață.

Sorin este un ,,înger” care aleargă pentru persoanele ce nu pot să o facă, deoarece știe că orice încercare la care este el supus, este mult mai ușoară ca greutățile oamenilor ce depind de un scaun cu rotile. A găsit în George un prieten de încredere, ce i-a demonstrat că experiențele pot fi depășite și că viața devine mai ușoară când îți păstrezi optimismul. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune și aleargă împreună în scopuri caritabile, pentru a le oferi o șansă la un trai mai bun celor lipsiți de posibilități. În seara aceasta vor confrunta împreună Marele Zid pentru a obține o sumă necesară construirii unui centru de recuperare pentru oamenii imobilizați.

Diseară, George și Sorin se bazează pe încrederea pe care o au unul în celălat, pe noroc și mult curaj. Ce parcurs vor avea cei doi în joc și cum vor trece linia de final a maratonului cu Marele Zid, putem vedea în seara aceasta pe Antena 1, de la 20:00 fix, într-o ediție emoționantă a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”.

Au riscat și au câștigat: frații gemeni ies învingători din confruntarea cu Marele Zid... Prima probă, cu zâmbete, solidaritate ca-n sport şi emoţii. George şi Sorin au început urcușul către Marele Zid și prim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x