Antena Căutare

Marina a primit sprijinul ”Marelui Zid” pentru a-i îndeplini dorința mamei sale!

Marina Buraga și-a adus aseară mama în fața Marelui Zid și împreună au reușit să pună prima cărămidă la clădirea visului cel mare al Lenuței. 

Marina Buraga și-a adus aseară mama în fața Marelui Zid și împreună au reușit să pună prima cărămidă la clădirea visului cel mare al Lenuței.

Părinții Marinei au investit până acum tot ce au avut în educația Marinei, pentru a-i clădi acesteia viitorul la care ea visează. Mândră de fiica sa, care a absolvit o universitate din Anglia și a călătorit ca voluntar în mai multe zone din întreaga lume, Lenuței nici un efort depus nu i s-a părut prea mare, nici măcar sacrificarea propriului vis de a deschide un centru de nutriție.

Lenuța a aprofundat acest domeniu după ce a trecut la rândul său printr-o experiență dificilă. ”Am ajuns la această idee după ce în primăvară am fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Mi s-a recomandat să fac operație, dar eu am luat-o pe calea pe care am considerat-o eu – mâncare bio, deconectare – iar acum sunt bine, analizele sunt bune. Sunt un exemplu viu că se poate”, spune încrezătoare Lenuța.

Cele două au făcut astfel echipă aseară, Lenuța în fața Marelui Zid, iar Marina în camera de izolare. Cele două s-au completat perfect, iar Valentin Butnaru a încurajat-o pe Lenuța în pași de dans în momentele de cumpănă, astfel că înainte de bilele roșii, cele două aveau o sumă de 34.501 lei garantată și peste 160.000 de lei câștig posibil.

Rând pe rând însă, bilele roșii au scăzut suma, iar după ce și ultima a căzut, câștigul a rămas la 61.754 de lei, aproape dublu față de cel garantat. Certitudinea că își va putea ajuta mama a făcut-o însă pe Marina să accepte suma garantată prin contract!

,,The Wall- Marele Zid” continuă și săptămâna viitoare, joi şi vineri, de la ora 20:00, unde telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui spectacol ce poate schimba destinele celor aflați în platou într-o singură oră!

”Mi-ai creat niște emoții! Am crezut că fac atac de cord!” Mamă și fiică, fericire după întâlnirea cu Marele Zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x