Antena Căutare

Nicăieri nu trăiești asemenea senzații. Ioana și Ciprian caută echilibrul pentru a escalada Marele ZId: „Mă omoară de inimă bilele astea”

Ce-ar fi Marele Zid fără urcușuri și coborâșuri? Cei doi participanți au simțit cât de ușor ajungi în vârf și cât de repede poți aluneca, dar nimic nu pare să o facă pe Ioana să-și piardă zâmbetul și optimismul

Ce-ar fi Marele Zid fără urcușuri și coborâșuri? Cei doi participanți au simțit cât de ușor ajungi în vârf și cât de repede poți aluneca, dar nimic nu pare să o facă pe Ioana să-și piardă zâmbetul și optimismul.

Runda a doua a fost absolut fabuloasă cu emoții mari și cu speranța că până la final totul o să fie minunat. Cu încredere maximă în soțul său, frumoasa concurentă de la „Marele Zid” a recunoscut că senzațiile trăite sunt irepetabile: „Doamne, bilele astea mă omoară de inimă”.

Împreună fac o echipă fantastică. „Căderea liberă”, o piatră de încercare pe care familia Marinescu a trecut-o cu succes... Pisicul și Pisica au mai mers o dată pe sârmă și bine au făcut. Marele Zid a fost generos cu soții Marinescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x