Antena Căutare

Prietenia dintre ei, mai presus de orice obstacol! Mircea și Bogdan au demonstrat că nimic nu îi poate ține departe de visul de a antrena viitori baschetbaliști!

A fost o seară impresionantă la „The Wall”, acolo unde doi prieteni au ales să își dea mâna și să lupte pentru același vis care i-a ținut împreună pentru ani și ani!

A fost o seară impresionantă la „The Wall”, acolo unde doi prieteni au ales să își dea mâna și să lupte pentru același vis care i-a ținut împreună pentru ani și ani!

Este vorba despre Bogdan Luca și Mircea Prunoiu, care s-au cunoscut în urmă cu ceva timp pe terenul de baschet, în cadrul unui meci în care erau rivali.

Ceva i-a făcut să rămână prieteni și împreună au construit un vis: acela de a deveni antrenori de baschet și de-a forma noi sportivi de excepție.

Ziua sunt la serviciu și seara se revăd pe terenul de baschet, acolo unde antrenează copii.

„Nimic pe lumea asta nu îți dă o satisfacție mai mare”, a mărturisit Mircea despre activitatea sa.

El a fost și cel care a rămas în platou, iar Bogdan a mers în cameră. În nicio secundă nu și-au pierdut încredea unul în celălalt și asta s-a văzut în forța cu care au depășit orice obstacol.

Probă după probă, bile albe și bile verzi, Mircea a acumulat suma de 38.571 de lei. Bogdan a primit contractul în valoare de 11.862, dar a ales să îl rupă.

„Prietenia cu tine nu depinde de bani și noi vom continua să facem ce am făcut și până acum, să formăm copii. 38.571 este suma noastră”, a fost finalul mărturisit de concurent și seara s-a terminat în culmea fericirii pentru cei doi prieteni, pentru care „Marele Zid” a fost motiv de bucurie și de realizare a visului lor!

Destinul li s-a schimbat pentru totdeauna! Mircea și Bogdan pleacă acasă fericiți că și-au îndeplinit visul ce-i unește ... Dribbling de succes pentru doi prieteni, în ediția de aseară „The Wall- Marele Zid”! Mircea și Bogdan și-au văzut visul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x